Onsdag

Det blir många mil bakom ratten denna vecka.....och då blir inte blogginläggen så många...
Letar och letar efter jobb som har fasta tider - har hittat ett till som jag ska söka på, inte ett läkarsekreterarjobb utan som administratör på ett kontor. Ska "bara" skriva ett personligt brev - gör det i helgen då jag inte är så trött!

Måste visa dagens pik!
På parkeringen utanför vid kyrkan här i byn, infarten till parkeringen är från andra hållet så det naturliga sättet att parkera är ju som den röda bilen...inte som den närmast mig  =)

Det är ganska ny asfalterat och idag var det tydligen dags att måla parkeringsfickor! 
De kunde väl ha fortsatt med strecket ovanför bilen... ;)

Nu dags för kvällsfika för barnen, sen ska jag fortsätta leka med kameran!


Ida

Knalle liv

Jag är i Västerås över helgen och är "marknadsknalle" över helgen på vårmarknaden. Jag har stått ute nu i två dagar, har imorgon kvar innan jag får åka hem till familjen!
Saknar saknar!

Jag har lyckats i år igen att göra en snygg solbränna....

Hur f*n lyckas jag? Förra året hade jag en snygg linje efter jag haft leggings en hel dag på svägerskans möhippa! Jag fick ett bra tips av en kund idag att olivolja är jättebra på solsveda så det ska jag prova när jag kommer hem, just nu har jag smörjt aloe vera gelly men det hjälper inte lika bra.... :/

Matmässigt så är detta en riktig fälla, att ha en fullt utrustad rullande gatukök.... men jag tänkte till innan jag åkte hit och förberedde med lchf-wraps! Så då kan jag äta det som finns i vagnen och skippa kolhydraterna i tunnbrödet och moset!


Det har funkat jättebra och är jättegott!

Fast det är en sak jag har fuskat med.....


En miniportion mjukglass är ju lite lyx till kaffet!!

Nu är det dags att sova i mitt lilla lyxhotell - dvs mamma & Kjells Chrysler!

Go´natt


Ida

Visa fler inlägg