Badrum


Snart på väg till Uppsala, Ikea för att kika och inspireras av ny badrumsinredning.... pga av en klantmaja - dvs moi!
Tur att jag fick presentkort av pappa när jag fyllde år =)
 
Ida
 
 

Utflykt

Idag var vi iväg till Barnens bruk i Lövstabruk och hade en mysig eftermiddag i deras lekmiljö! Det fanns mycket att titta på för stora och små =)
 
Bild från tierp.se
 
Efteråt på vägen hem stannade vi i Skärplinge vid Din Stormarknad, hade äntligen vägarna förbi och inte körde någon buss =) och dit vill jag åka fleeeera gånger!
Köpte två plåtburkar att ha tvättmedel i och tjejerna ville och fick en varsin sköldpadda i betong, Tony tittade på en stekpanna men han fick ingen ;)
 
Nu dags för kvällsfika för barnen och sedan "marktjänst" - blir ingen joggingsväng idag....känner mig småkrasslig fortfarande och det bästa är väl att vänta ut förkylningen?
 
Ida
 
 

Idag betyder

detta ingenting precis innan man stiger utanför dörren inför ett besök på framtida arbetsplatsen, absolut ingenting!
Jag puttade till skåpsdörren där spegeln sitter lite lätt för att stänga den och går ut ur badrummet då jag hör världens kras och dörren ramlar i golvet, två av tre gångjärn har gått av...jaha - det här hade ju inte jag tid med precis då så jag jag stänger dörren och skriver en lapp till Tony som åkte före mig och badade med barnen att inte gå in, att jag städar när jag kommer hem!
Men för säkerhetsskull går jag sedan ut på altan med saltburken och kastar salt över axeln åt alla tänkbara håll med båda händer för att täcka in alla skrock terorier ;)
 
Mötet på vårdcentralen gick bra ialla fall och jag ska börja mitt vikariat från den 3/9 på 100 % och lönen kan jag säga är mycket bättre i primärvården =)
 
Så idag betyder bara en krossad spegel att vi behöver piffa till vårt badrum med ny inredning!
 
Efter barnen somnat och lugnat ned sig efter kaffekalaset där morfar, gammelmormor & gammelmorfar för att fira Novalies 7 års dag så har vi firat med vin och en film - att nu har vi äntligen två heltidslöner iaf sex månader framåt för min del =)
 
 
Ida
Visa fler inlägg