Värk....

 
Träningsvärk.... ja det är ju en värk jag gärna har!
Blir ju bara ett bevis på att musklerna används på rätt sätt! Hoppas det går över tills imorrn, eller är det tredje dagen det brukar vara värst?
Igår slog jag ett personligt rekord - jag joggade hela 5 km utan att stanna!!!! Yihooooo! Nästa steg är att få bättre tider och sen ska jag ställa upp på något motionslopp - fast det blir 2013!
Men jag har andra mål att se fram emot ;)
 
Ida
 
 

Gord morgon världen!

Ny dag - nya möjligheter!
Måste ju försöka se lite positivt på dagen, nu när det är bara jag vaken i huset! Imorgon sovmorgon och likaså på onsdag!
Nu ska jag fylla kaffetermosen och ge mig ut längs vägarna!
 
Ida

J*vla bildårar

Det blev en långpromend idag - vi gick till stallet jag och Kasama, det tog cirka en timme i lugn takt. Tjejerna bytte några gånger längs vägen, Tony körde efter/före med bilen som backup.
Vägen till stallet går längs väg 600 eller gamla E4:an som den oxå kallas, iaf så brukar det vara en väldigt lugn väg, men inte idag :/ och när vi skulle stanna vid en busshållsplats för ryttarbyte så svänger det en ombyggd gammaldagsbil ut på vägen 100 meter längre fram och gasar på... Kasama blir lite skärrade men hon var snäll och skötte sig jättebra - men jag tände till på alla cylindrar och gjorde det mogna tecknet......
 
Jag tror jag såg ut som henne oxå....
 
Kasama blev iaf glad när hon fick komma till stallet, hagen och till sitt vuxna föl & ardernnerhästarna.
 
Ida
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg