Imorgon är en annan dagJa ibland kan jag undra hur framtiden ser ut i många synviklar... mest är väl arbetet och inkomstmässigt jag tänker på.
Mitt företag kan man väl fortfarande räkna till under uppstart så det är lite osäkert inkomstmässigt, det är därför busseriet behövs.

Idag när jag hämtade Novalie efter förskoleklassen så sa en mamma till en klasskompis att det är kort om folk på vårdcentralen eftersom en läkarsekreterare blivit långtidssjukskriven, hon hade då givit mitt namn och nummer till personalansvarige.
Jättesnällt tycker jag =)
Så jag finslipade på mitt personliga brev och åkte ned till den personalansvarige och lämnade pappren och pratade lite - men hon sa att de behöver ingen just nu...

Åhhh så kul det skulle vara att få jobba som sekreterare på hemorten istället!
Tänk om man bara kunde få in den berömda foten i verksamheten!!Men kaaaanske jag får veta något om den imorgon - då ska jag till en kvinna som spår i kaffesump efter jobbet!

Nu strax till sängs, klockan ringer 4.00 så jag måste snabba mig till sängs ser jag nu!!!!

/Ida

Tony tipsar!

Barnen önskade fiskpinnar idag och så fick det bli, vi hade ett paket Hokifile som panerades åt barnen och Tony och jag åt opanerat a'la lchf endast stekt i smör.
Tony gjorde en god aioli smaksatt med pepparrot!
De andra åt kokt potatis till och jag hade morötter.Mums mums!

/Ida

Tisdag

Jaha, vad har denna dag för roligt att erbjuda?

Sitter nu med morgonkaffet och slösurfar lite, Enya tittar på tv och Novalie är i skolan. Min lilla stora tjej som börjat knäcka läs- och skrivkoden ♥ lillasyster är inte alls långt efter, något de också märkt på hennes dagis ♥

Telefonen ligger här bredvid, de ringde från busseriet och undrade om jag kunde jobba - ja men inte längre än 15 sa jag, de skulle försöka trixa och byta & sen höra av sig....
Än har jag inte hört något....
Tycker liksom bäst om att veta någon dag innan när/var/hur jag ska jobba med bussandet.....

+ att våra barn mår bra av förberedelse.....

Får fortsätta surfa lite och tänka på roliga saker till mitt företag istället!

/Ida

Visa fler inlägg