Snart i skarpt läge....

Ja nu börjar det närma sig "skarpt läge" för mig på vårdcentralen.... på måndag börjar mitt vikariat! Det har verkligen varit bra att få gå dubbelt, önskar det vore lite längre, men det är risk att känna sig som en student igen som är ute på praktik eller LIA som det så fint hette när jag gick!
 

Lite kaffe kanske piggar upp ;)
 
Att skriva journaler har börjat släppa, det är mest att stå i kassan och som tar emot....inte att möta patienterna men registreringen av dem så det blir rätt i burken och vårdcentralen får sina pengar.
Jaja, trägen vinner det är bara att nöta på och göra lathundar till sig själv!
 
Imorgon blir arbetsdagen lite kortare, kl 13-14 ska vi på möte med skolan för att prata om Novalies skolgång, vad hon kan tänkas behöva för hjälpmedel inför skolgången. Jag är glad & tacksam för att rektorn har tagit tag i saken såpass tidigt. Får se hur det går imorrn, annars återkommer jag till henne när jag har pms ;)
 
Har haft en distanshealingbehandling idag och på ons + tors, undar om det kommer att börja rulla på nu bara för att jag fått ett jobb? Hmmm, ja men det är kul med lite variation iaf!
 
Ida