Ny utsikt



Såhär såg den nya utsikten ut när vi lämnade vår tomt idag. Tony har röjt bort sly och småträd vid strandlinjen som tanken var att vi skulle elda upp. Men det gick inte som planerat så efter många försök gav jag, svärmor och svägerskan upp eldningsförsöket och jag tar nya tag imorgon....med lite hjälpmedel!!
Tack för hjälpen!

Det ska bli så kul att se hur det ser ut efter skogsbolaget har varit och hämtat allt sly och gransris som ligger över hela tomten, det är lite svårt att tänka sig hur det ska bli med alla högar ivägen....men passligt nog hade Tonys lillebror ett 50 meters måttband i bilen så vi kunde se hur långt 30 meter är från strandlinjen iaf =)
Knäppte lite fler kort med digitalkameran som jag lägger in när vi kommer hem!

Nu är det nog dags för mig att sova så jag är redo för en till dag, måste även komma ut på en joggingrunda så jag kan göra något åt min träningsvärk....stretchade inte ordentligt häromdagen!!


Ida

Kaffemugg, jogging och vitsippor!

Vi är på Åland och bor hos svärmor, hon vet att jag tycker om kaffe. För hon ställer alltid fram den här muggen till mig.


Igår på förmiddagen så var jag ut på premiärjogging turen utomhus för i år, och längs vägen såg jag denna gulliga busskur!




Lite senare på eftermiddagen så var vi bjudna till Tonys barndomskompis på den märkligaste eftermiddagen/kvällen någonsin.....
Vet inte riktigt hur jag ska beskriva den, så jag hoppar över det! Men jag och Tony fick oss ett gott skratt när vi kom hem!

Fina vitsippor fanns det på deras gård iaf!



Nu ska vi strax åka ut till vår tomt i Saltvik!


Ida

Supergod!

Måste tipsa om den här! Kesella med rabarber som jag åt på väg till båten (ignorera att jag kör samtidigt...).
Jättegod och bra när man vill hålla kolhydratsantalet nere!




Ida

Visa fler inlägg